TOP
Photobooth huren voor zakelijke evenementen | Unicorn Booth
13414
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13414,page-child,parent-pageid-13408,eltd-core-1.1.1,awake child theme-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Zakelijke Evenementen

Jan van de receptie drinkt vaak nét iets te veel op de kerstborrel en Karin gaat regelmatig op de vrijdagmiddagborrel met de taxi naar huis. Iedereen dost zich extra op om zich van zijn of haar beste kant te laten zien. Dat moet natuurlijk worden vastgelegd! De Unicorn Photobooth is de ideale ijsbreker die uw personeelsfeest op gang helpt! De een na de ander gaat met de verkleedspullen op de foto, ze kunnen er beide een mee naar huis nemen door de dubbele prints!

Onze photobooth is op ieder kantoor neer te zetten. Met of zonder een magische achtergrond en andere extra’s wordt er veel gelachen! Mensen raken met elkaar verbonden door even gek te doen en te lachen voor de photobooth. Het is de start van een prachtig feest!

bedrijfsfeest photobooth huren
Photobooth met bedrijfslogo

Een photobooth voorzien van uw bedrijfslogo is een sterk marketingtool, en geeft uw evenement een extra boost! Alle mensen die langskomen zien ook nog uw logo op de fotoprints. Dat moment vergeten je gasten niet snel meer! Bovendien nodigt een foto met logo snel uit voor een praatje. Iedereen herinnert zich dat magische bedrijfsfeest!

Enquête en vragenlijst

Whether you want your employees to engage in a poll about your convention, a survey about the company or actually a costumer impression poll about your new product/shop lunch we can customize a friendly tool for everyone. The operation is very simple and the extra service Is done free of charge.

Of je jouw werknemers nou wil vragen naar hun mening over het feest, een vragenlijst over het bedrijf of toch liever een enquête over een nieuw product of dienst, wij verzorgen een gebruiksvriendelijk en objectieve mogelijkheid hiervoor! Daarnaast vinden werknemers het makkelijker om bij de photobooth hun mening achter te laten dan in een ideeënbox of functioneringsgesprek. Wij zetten het soepel en gratis voor u op!

Photobooth huren voor personeelsfeesten