TOP
Photobooth Huren Voor Je Bruiloft | Unicorn Booth
13410
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13410,page-child,parent-pageid-13408,eltd-core-1.1.1,awake child theme-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Een photobooth huren voor jullie bruiloft, wat een magisch idee!

Terwijl jij je droomdag beleeft, poseert voor foto’s, de cake aansnijdt en de eerste dans met Mr. Right hebt gedaan, legt Unicorn Booth alle magische momenten vast!

De Unicorn Photobooth voegt nét dat beetje extra toe. Het is altijd druk bij de photobooth en er wordt veel gelachen. De fotostrips komen in twee paar, in jullie eigen ontwerp, na een paar tellen uit de photobooth. Zo kunnen de gasten er één zelf houden en één in het gastenboek achterlaten. Foto’s van het fotohokje zijn ook het ideale aandenken aan jullie trouwerij en om later als officieel bruidspaar nogeens te bekijken!

Door de verschillende pakketten van Unicorn booth wordt een bruiloft nóg onvergetelijker!

“Ja, ik wil!”

Extra prints

Je hebt je gasten een uniek aandenken bezorgt van de trouwerij! En nu is het jullie beurt. Nadat je de digitale link hebt ontvangen kun je GRATIS 30 foto’s uitkiezen waarvan wij de prints naar jullie toe zullen sturen. Mocht je meer foto’s willen bestellen, dan rekenen wij 49 cent per uitgeprinte foto.

images