TOP
Photobooth Huren voor Evenementen of Feest | Unicorn Booth
13412
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-13412,page-child,parent-pageid-13408,eltd-core-1.1.1,awake child theme-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Evenementen

Stap alleen of met vrienden voor de photobooth, druk op de knop, 15 seconden later komen er twee kwalitatieve fotostrips van jullie uit de photobooth!

Een feest is altijd spannend en leuk, gasten kunnen niet wachten om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen, hun mooie outfits te showen en een brede glimlach op te zetten. Onze photobooth is de blikvanger van jouw evenement, met een groot aanbod aan extra’s om aan al jouw wensen te voldoen.

Een fotohokje is ook een geweldige tool om het ijs te breken en de gasten een leuke herinnering te geven. De foto’s worden direct afgedrukt en/of gedeeld via jouw Facebook pagina. Zo weten uw kennissen en vrienden direct wat een toffe tijd u heeft!

Of het nu een privé feest of commercieel evenement is, onze photobooth is een magische toevoeging die iedereen leuk vindt en zal zorgen voor dat extra beetje ‘Magie’.

Speciale achtegronden

Bij Unicorn Booth heb je keuze uit de meest magische achtergronden! Natuurlijk beschikken we over achtergronden in egale pastelkleuren, maar het liefst raden we een van de hiernaast staande achtergronden aan. Deze kleurrijke prints passen helemaal binnen het thema van Unicorn Booth en voegen direct blijdschap toe aan jullie feest! Zo wordt het een grote beleving!