Search
TOP
Al uw veelgestelde vragen voor Unicorn photobooth | Fotohokje huren
13428
page-template-default,page,page-id-13428,eltd-core-1.1.1,awake child theme-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

FAQ

Hoeveel ruimte neemt de photobooth in beslag?

De afmetingen van de photobooth zijn 1,90 hoog, 70 x 70 cm breed.

Maak je geen zorgen over transport voor het evenement of in jullie trappenhuis. De poten van de fotobox zijn afneembaar zodat we hem bijna overal kunnen kunnen neerzetten.

Is het mogelijk om de photobooth zelf op te halen?

Het is niet nodig om de photobooth op te halen. Unicorn Booth neemt wel graag de bezorgkosten (van de eerste 60 km, daarna 0,35 cent per km) op zich zonder deze aan jou te verrekenen. Dat betekent dat je op korte afstand geen bezorgkosten betaald en niet voor verassingen komt te staan.

Kan de photobooth buiten staan?

Ja, de booth kan overal buiten staan, mits er een goede ondergrond beschikbaar is. We raden aan om de booth overdekt neer te zetten om zodat eventuele regen de foto’s niet beïnvloed. U hoeft alleen maar te zorgen voor een beschikbaar stopcontact binnen ongeveer 15 meter van de photobooth.

Is het mogelijk om de photobooth zonder een host te huren?

Ja, je hebt de keuze om wel of geen hostess bij de photobooth te huren. Standaard brengt onze crew een paar minuten door bij de stand op uw evenement om alles te installeren en de gasten te instrueren. Wil je wel een hostess? Neem contact met ons op voor verdere details.

Hoe lang duurt het om een foto af te drukken?

Elke fotostrip duurt ongeveer 10 seconden om af te drukken. Zo heeft iedereen voldoende tijd om tussen de foto’s door te verplaatsen of iemand anders erbij te trekken.

Wat is de grootte van de foto’s?

De foto’s komen in kleine strips van 3 of 4 fotolijsten van 5cm x 15cm of één enkele foto van 10cm x 15cm (de meest standaard beeldformaat). Ook bij het kiezen van kleine foto strips is het mogelijk om een ​​dubbele afdruk te maken, zodat u een ander exemplaar aan een vriend, vriendin of collega kunt geven.

Wat zijn de kosten voor levering en vervoer?

Levering is standaard. Unicorn booth rekent geen kosten voor de eerste 60 km vanaf ons kantoor. Daarna rekenen we 0,35 cent per km.

Hoe lang is de set-up tijd?

De opstelling duurt slechts 15 minuten om neer te zetten. Daarna mag je de Booth zelf tot het einde van het evenement bedienen.

Verhuurt Unicorn photobooth ook buiten Nederland?

Unicorn booth opereert ook in België.

Hoe kan ik de foto’s zien?

Unicorn booth creërt een digitaal album via de website. Na het feest krijgt u een link waarmee u deze kunt bekijken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het album op een USB-stick te ontvangen voor maar €20 euro. Er is ook een mogelijkheid om de foto’s direct te delen via social media en e-mail.

Is het mogelijk om meer dan één exemplaar van de foto’s af te drukken?

Dat is zeker mogelijk en stellen wij graag voor je in!