TOP
Al uw veelgestelde vragen voor Unicorn photobooth | Fotohokje huren
13428
page-template-default,page,page-id-13428,eltd-core-1.1.1,awake child theme-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

FAQ

Hoeveel ruimte neemt de photobooth in beslag?

Om de booth neer te zetten is er circa 15m² aan vrije ruimte nodig. De afmetingen van de photobooth zijn 1,85 hoog, 70 x 70 cm breed.

Maak je geen zorgen over transport voor het evenement of in jullie trappenhuis. De poten van de fotobox zijn afneembaar zodat we hem bijna overal kunnen kunnen neerzetten.

Is het mogelijk om de photobooth zelf op te halen?

Het is niet nodig om de photobooth op te halen. Unicorn Booth neemt graag op korte afstand de bezorgkosten op zich. Wij berekenen de bezorgkosten als volgt: Het totaal aantal km (heen + terug) minus 60 km, blijven er daarna nog kilometers over dan rekenen wij daar 0,35 cent per km voor. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Kan de photobooth buiten staan?

Ja! De booth kan buiten staan, mits er een goede ondergrond beschikbaar is en het zonnig is. Als het regent vragen we dat u zorgt voor een overdekking zodat eventuele regen de foto’s niet beïnvloed. U hoeft daarnaast alleen maar te zorgen voor een beschikbaar stopcontact binnen ongeveer 15 meter van de photobooth.

Is het mogelijk om de photobooth zonder een host te huren?

Ja, je hebt de keuze om wel of geen hostess bij de photobooth te huren. Standaard brengt onze crew een paar minuten door bij de stand op uw evenement om alles te installeren en de gasten te instrueren. Wil je wel een hostess? Neem contact met ons op voor verdere details.

Hoe lang duurt het om een foto af te drukken?

Elke fotostrip duurt ongeveer 20 seconden om af te drukken. Zo heeft iedereen voldoende tijd om tussen de foto’s door te verplaatsen of iemand anders erbij te trekken.

Wat is de grootte van de foto’s?

De foto’s komen in kleine strips van 3 fotolijsten van 5cm x 15cm of één enkele foto van 10cm x 15cm. Ook bij het kiezen van kleine foto strips is het mogelijk om een ​​dubbele afdruk te maken, zodat u een ander exemplaar aan een vriend, vriendin of collega kunt geven.

Wat zijn de kosten voor levering en vervoer?

Levering is standaard. Wij berekenen de bezorgkosten als volgt: Het totaal aantal km (heen + terug) min 60 km, blijven er daarna nog kilometers over dan rekenen wij daarvoor 0,35 cent per km.

Hoe lang is de set-up tijd?

De opstelling duurt slechts 25 minuten om neer te zetten. Daarna mag u de photobooth zelf of middels een van onze assistentes bedienen.

Verhuurt Unicorn photobooth ook buiten Nederland?

Jahoor! Unicorn booth opereert ook in België en onder voorwaarden mag u de photobooth verder het buitenland in nemen.

Hoe kan ik de foto’s zien?

Unicorn booth creërt een digitaal album. Na het feest krijgt u een link waarmee u deze kunt downloaden. Bovendien heeft u de mogelijkheid om voor maar €20 euro het totale album op een USB-stick te ontvangen. Er is ook de mogelijkheid om de foto’s direct te delen via social media en e-mail.

Is het mogelijk om meer dan één exemplaar van de foto’s af te drukken?

Het is niet standaard, maar dat is zeker mogelijk en stellen wij graag voor je in!