TOP
Gelegenheden - Unicorn Booth
14551
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-14551,eltd-core-1.1.1,awake child theme-child-ver-1.0.0,awake-ver-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-top,eltd-header-standard,eltd-sticky-header-on-scroll-down-up,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-slide-from-left,eltd-,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Waarom kiezen voor Unicorn Booth?

Wij geloven dat leuke momenten met vrienden, collega’s of familie moeten worden herinnerd. Het is onze taak om dat op de best mogelijke manier te doen met magische foto’s.

Unicorn Booth heeft een geweldige crew die allen dezelfde passie delen. We houden allemaal van mensen met een glimlach en van leuke evenementen. Onze sterke kanten zijn onze klantvriendelijkheid en oprechtheid. Wanneer je een photobooth bij ons huurt krijg je niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook een persoonlijke service.

Onze photobooths beschikken over de nieuwste technologie en printen hoge kwaliteit fotostrips in kleur, zwart-wit of dubbel print. En dat in maar 10 seconden! We kunnen eventueel ook een logo of boodschap onder aan de fotostrip toevoegen. We hebben leuke opties voor trouwerijen, bedrijven en verjaardagen!

Bride
Trouwerij

Jouw bruiloft is de mooiste dag van je leven. Trouwen is magisch, dat realiseren wij van Unicorn Booth. Samen met jou stemmen we af hoe we die dag nog perfecter kunnen maken! Vier en herinner dat moment met uw bruid(egom), familie, vrienden, kennissen én Unicorn Photobooth!

Lees verder
Feest of evenement

Een feestje met vrienden of familie moet worden vastgelegd. Dat maakt onze photobooth onmisbaar op uw evenement! Breng de hele avond in beeld met hippe coole foto’s.

Lees verder
Bedrijfsevenement

Het bedrijfsfeest staat voor de deur. Wie herinnert zich de collega die de volgende dag met hoofdpijn op kantoor zit? Onze Unicorn photobooth legt het voor u vast!

Lees verder